Christopher Hewitt

Christopher Hewitt ha estat implicat en l'àrea de la performance durant els darrers 20 anys, treballant com a curador, professor, facilitador i molt ocasionalment com a performer. Durant gairebé 10 anys va estar a Londres on, entre unes altres coses, dirigia seu propi lloc d'art de performance 'Hollywood Leather' i treballava de director de Live Art a l'Institute of Contemporary Arts. El 1999 passava a donar un programa de grau de performance a Turku, Finlàndia. Durant els quatre darrers anys ha treballat de productor per al grup de performance-teatre noruec 'Baktruppen'. Actualment resideix a Berlín des d'on, des del gener de 2006, ha estat publicant 'liveartwork DVD', una recollida trimestral de documentació de vídeo de performance
(www.liveartwork.com/dvd).


Performance Art Jukebox
Presentat per Christopher Hewitt

Performance Art Jukebox és una presentació oberta i informal. Estàs convidat a venir i a gaudir d'una beguda, una xerrada i a selecciona un videoclip interessant de la Performance Art Jukebox. Christopher estarà a mà per donar informació documental sobre els artistes i sobre el seu treball.

La llista de la Performance Art Jukebox conté al voltant de 200 vídeos incloent-hi obra d'artistes com: Annie Sprinkle, Franko B, Denis Oppenheim, Chris Burden, Gilbert & George, Lone Twin, Hermann Nitsch, John Bock, Spalding Grey, Roi Vaara, Alistair McLennan, Gary Stevens, Baktruppen i molts altres.


Foto Andrés Galeano