Paul Couillard - Ed Johnson. DUORAMA*

Barcelona
foto: juan pardo, asunción+guasch
Madrid
foto: manuel morales


"L'exquisida resolució formal visual del material social i personal a les performances col·laboratives de Paul Couillard i de Ed Johnson requereix una acurada atenció."

Kristine Styles

DUORAMA explora les nocions de la relació. Juganeres, seductores i de vegades minimalistes, aquestes peces dibuixen les tensions col·laboratives i competitives que són la base de totes les societats. DUORAMA pot ser interpretat en termes del clima social i polític que envolta a la identitat masculina, entreteixint àmplies associacions culturals amb experiències psicològiques íntimes i interpersonals. L'adaptació a l'espai és un element clau: els artistes mai saben el que faran fins que han experimentat físicament l’espai on el seu treball serà presentat. Cada performance és un quadre o una acció visual únic que respon a les condicions, a l'arquitectura i a la cultura locals.

Paul Couillard i Ed Johnson han estat col·laborant en la sèrie DUORAMA des de 2000, presentant més de 80 performances en ciutats de Canadà així com a Polònia, Croàcia, Bielorússia, Ucraïna, França, Finlàndia i Alemanya.